Kad ti u kasne večernje sate na obilaznici auto stane i ne želi ni metar dalje, a sam ne možeš popraviti kvar, nema ti druge nego pozvati ORYX Asistenciju. Takvo se nešto nedavno dogodilo našoj klijentici Željki Petrovečki, koja je već 25 godina aktivna vozačica, a zadnjih nekoliko godina preko svoje osiguravajuće kuće i klijentica ORYX Asistencije.

1. Željka, koliko ste dugo klijent ORYX Asistencije? Kako ste došli do nas?

Vaš sam klijent još odavno, još dok osiguranja nisu nudila asistenciju u sklopu obveznog auto osiguranja. Trenutno vaše usluge koristim putem proširene police svog obveznog auto osiguranja.

2. Jeste li imali prometnu nezgodu u kojoj Vam je pomogla ORYX Asistencija? Možete li nam opisati što se dogodilo?

Kad ti u kasne večernje sate na obilaznici auto stane i ne želi ni metar dalje, a sam ne znaš popraviti kvar, nema ti druge nego pozvati ORYX Asistenciju. Točnije, kontaktirali smo svog osiguravatelja koji je vrlo brzo poslao vas. Obzirom da je kvar bio veći, odšlepali ste auto na traženu adresu na popravak.

3. Jeste li zadovoljni s uslugom ORYX Asistencije?

Uslugom i ljubaznošću djelatnika ORYX Asistencije sam izuzetno zadovoljna. Ove godine sam i promijenila osiguravatelja, samo da ponovno budem vaš korisnik.

oryx asistencija iskustvo

4. Koliko ste dugo vozač i kakve su Vam vozačke navike?

Vozačica sam 25 godina i svakodnevno vozim kraće rute. Osim toga, otprilike 2 puta tjedno idemo u Zagreb, koji je 75 kilometara udaljen od nas.

5.  Znate li da ORYX Asistencija nudi i druge usluge, poput Pomoći u kući, usluge Drugi auto, zamjenskog auta koji besplatno koristite dok je vaš na popravku? Ili pak Medins, medicinsku asistenciju? Jeste li ikada koristili neku od ovih usluga?

Upoznata sam s vašom lepezom usluga. Koristila sam uslugu Drugi auto ORYX Asistencije, bilo ju je vrlo lako ostvariti. Ukratko, mehaničar je poslao potvrdu koliko će auto biti na popravku i mogli smo doći po zamjenski.

6. Biste li ORYX Asistenciju preporučili i svojim prijateljima?

ORYX Asistenciju ne da bih preporučila, nego je već jesam preporučila prijateljima. Ljubaznost djelatnika i brza i kvalitetna usluga vaša su najbolja reklama.